Servicii

Chirurgie toracica, atat clasica deschisa cat si moderna video-asistata pentru toate procedurile:

segmentectomii

lobectomii

chirurgie toracica pentru reconstructia si repararea pieptului si a cutiei toracice

talcj pleural ​

bilobectomii

pneumonectomii simple sau extinse cu proceduri de bronhoanastomoza sau angioplastie​​

chirurgie de rezectie pulmonara, rezectii atipice​

tratamentul simplu sau complex al pneumotoraxului​

biopsii pulmonare pleurale sau ganglionare mediastinale​

Servicii de second opinion

Servicii de second opinion pentru pacientii consultati de alti chirurgi si care doresc sa aiba o a doua parere medicala sau mai multe.
Exista multi pacienti ce au fost consultati de colegi de specialitate din alte clinici, carora li s-au propus operatii de mare amploare, traumatizante ce i-au speriat mai mult de cat este cazul.
Doctorul Paleru Cristian poate oferi consultatii, conform drepturilor pacientului de a avea o a doua opinie, referitoare la starea lor de sanatate, prin care sa le explice pacientilor:

Dr. Paleru Cristian ofera

Servicii Complementare


In cazuri selectate se pot asocia in aceeasi interventie pe langa chirurgul toracic specialisti renumiti din domenii conexe si specialitati chirurgicale diferite in functie de complexitatea cazului.
Pentru cazurile aparte pot fi invitati din strainatate chirurgi toracici renumiti care, pentru un tarif mult mai mic ca in strainatate, pot sa practice aceleasi tipuri de operatii ca in afara, pacientul urmand a fi supravegheat postoperator de catre echipa noastra.

Observatii
Toate interventiile pot fi efectuata atat clasic prin toracotomie cat si modern prin chirurgie minim invaziva VATS.
In tumorile de perete toracic se practica interventii de rezectie de perete toracic si uneori de refacere prin protezare a peretelui toracic.
In cazuri de deformari de perete toracic, pectus excavatum sau carinatum, se fac manevre de plastie de perete toracic minim invazive sau clasice, dupa caz, sau dupa particularitatile situatiei.

Alte servicii optionale:

Contacteaza-ne

Formular de contact

Program

Luni-Vineri 09 - 16